روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا دود سفید یا سیاه؟/ جهان در انتظار رهبر جدید کاتولیک‌ها پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان ترامپ: ایران در مهم‌ترین دوران تاریخی خود قرار دارد طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول» بزرگداشت شهدای خدمت در محضر رهبر معظم انقلاب در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد نحوه توزیع کالا‌ها در طرح کالابرگ + فیلم سورپرایز و خرید بزرگ در پرسپولیس/ حضور غیرمنتظره محبوب برانکو در پرسپولیس

علائم «اوتیسم» در بزرگسالان چیست؟

علائم اوتیسم در افراد مختلف متفاوت است و بسیاری از این ویژگی‌ها همچون علاقه به روال‌های مشخص یا کنجکاوی عمیق درباره‌ی یک موضوع خاص ممکن است در افراد غیر اوتیستیک نیز دیده شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۰ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 26
کد خبر: ۲۷۴۳۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ اختلال طیف اوتیسم شامل چالش‌های فکری، زبانی و اجتماعی است، این چاش‌ها می‌تواند شامل پایبندی سخت‌گیرانه به روال‌ها، داشتن علایق ثابت یا وسواسی و دشواری در برقراری تماس چشمی یا درک ارتباطات غیرکلامی باشد. اوتیسم معمولا در دوران کودکی تشخیص داده می‌شود و آکادمی پزشکان اطفال آمریکا توصیه می‌کند که همه کودکان از ۱۸ ماهگی غربالگری شوند.

به گفته متخصصان، اما برای دریافت تشخیص اوتیسم، این علائم باید باعث اختلال جدی در زندگی فرد شوند. دکتر «آرتور وستوور»، روانپزشکی که در مرکز پزشکی دانشگاه تگزاس در زمینه‌ی اوتیسم تخصص دارد، می‌گوید: همه ما به‌عنوان انسان، تا حدی به روال‌ها علاقه داریم...، اما صرفا لذت بردن از یک روال به معنای اوتیستیک بودن نیست. موضوع عمیق‌تر از این حرف‌هاست.

به گزارش یورونیوز، «راسل لمن»، ۳۴ ساله، بیش از ۲۰ سال است که با تشخیص اوتیسم زندگی می‌کند. او روال‌هایی دارد که آنها را هم آرامش‌بخش و هم استرس‌زا توصیف می‌کند. او می‌گوید خوردن غذای مشابه و خرید از یک فروشگاه خاص برایش آرامش‌بخش است، اما اگر یک روز به باشگاه نرود، احساس افسردگی و شکست می‌کند.

او می‌گوید: اگر به باشگاه نروم، انگار روزی برایم وجود ندارد... روال روزانه‌ام مثل یک بار سنگین روی دوشم است، چون هر شب که می‌خوابم، می‌دانم فردا مجبورم کاری را که دوست ندارم انجام دهم، فقط برای اینکه بتوانم عملکرد مناسبی داشته باشم. / ایسنا

کلمات کلیدی: اوتیسم بیماری
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده